Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

194 kliknięcia
20.10.2015
blog: Kuchnia domowa Ani

Przepis: Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pozostałe mięso z rosołu zmieliłam, dodałam kiszonej kapusty i powstały pyszne syte pierogi. Polecam! Składniki: Ciasto: 3 szklanki mąki 1 szklanka wody 1 jajko 2 łyżki oleju sól Farsz: 400 g mięsa z rosołu (mięsne żeberko i skrzydło z indyka) 400 g kiszonej kapusty 2 cebule sól, pieprz 1 surowe jajko Sposób wykonania: 1. Przygotowujemy farsz, kapustę gotujemy do miękkości. Po wystudzeniu odciskamy z nadmiaru wody, drobno...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    j_aga
    j_aga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Polska Zupa
    Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą

    Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą 139

    Ivka
    Ivka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ivka w kuchni
    Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

    Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną 158