Pierogi z mięsem mielonym

24239 kliknięć
12.01.2013
blog: cztery lewe rece w kuchni

Przepis: Pierogi z mięsem mielonym

Co by tu zrobić z mięsem mielonym, kiedy przejadły się nam już klopsy, pulpety czy sosy do makaronu? Proponujemy zagnieść ciasto i przygotować pierogi!!! Możemy korzystając z tego, że mamy weekend ulepić ich więcej i zamrozić. Ugotować je w kilka minut i uratować obiad w zabiegany dzień! Farsz 250g mięsa mielonego 2 średnie cebule 3 ząbki czosnku sól, pieprz, ewentualnie przecier pomidorowy jeżeli mamy ochotę, my robiliśmy...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    kachna
    kachna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wszystko o gotowaniu
    PIEROGI Z MIĘSEM MIELONYM

    PIEROGI Z MIĘSEM MIELONYM 27128