Pierogi z soczewicą i boczkiem - kuchnia podkarpacka

149 kliknięć
08.07.2017
blog: Trzeci talerz

Przepis: Pierogi z soczewicą i boczkiem - kuchnia podkarpacka

Pierogi z soczewicą i boczkiem - kuchnia podkarpacka Pierogi ruskie nigdy się nie nudzą, to oczywiste, ale czasem przygotowuję dwa farsze, żeby było różnorodnie. Tym razem skorzystałam z podkarpackiego przepisu na pierogi z soczewicą, boczkiem i cebulą. Są bardzo smaczne i syte. Do tego farsz łatwo przygotować. A jeśli ktoś nie przepada za boczkiem, można go po prostu pominąć i przygotować wersję wegetariańską. Do...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Trzeci talerz
    Trzeci talerz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierogi srokate – kuchnia podkarpacka

    Pierogi srokate – kuchnia podkarpacka 139

    Trzeci talerz
    Trzeci talerz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierogi ruskie – kuchnia podkarpacka

    Pierogi ruskie – kuchnia podkarpacka 113

    ST.G
    Ogrodnik w podróży Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierogi z soczewicą i boczkiem

    Pierogi z soczewicą i boczkiem 346

    Trzeci talerz
    Trzeci talerz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Boczek gotowany – kuchnia podkarpacka

    Boczek gotowany – kuchnia podkarpacka 233

    aga
    Kulinarne Spotkania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierogi z soczewicą

    Pierogi z soczewicą 1615