PIEROGI Z SUSKĄ SECHLOŃSKA, ORZECHAMI I MIODEM

77 kliknięć
12.01.2017
blog: życie od kuchni

Przepis: PIEROGI Z SUSKĄ SECHLOŃSKA, ORZECHAMI I MIODEM

PIEROGI Z SUSKĄ SECHLOŃSKĄ, ORZECHAMI I MIODEM Prezentujemy wam dziś pyszne, małopolskie pierogi. Polecamy je jako deser, ale świetnie nadają się również na słodki obiad. Wykorzystaliśmy do jego przygotowania suskę sechlońską, orzechy z naszego ogrodu i niezwykle aromatyczny sądecki miód spadziowy. O susce sechlońskiej pisaliśmy więcej W TYM ARTYKULE Znajdziecie w nim również inne nasze przepisy z ich wykorzystaniem np....

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ŻYCIE OD KUCHNI
    ŻYCIE OD KUCHNI Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    życie od kuchni
    SUSKA SECHLOŃSKA

    SUSKA SECHLOŃSKA 81

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierogi wigilijne

    Pierogi wigilijne 81

    ladykitchen
    ladykitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lady Kitchen
    Pierogi z śliwką wędzoną

    Pierogi z śliwką wędzoną 39

    Małgorzata B.
    Małgorzata B. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Life Of Cooking
    Trzy Znaki Smaku

    Trzy Znaki Smaku 114