Pierogi żytnie z tuńczykiem

1044 kliknięcia
17.05.2013
blog: Bez pszenicy

Przepis: Pierogi żytnie z tuńczykiem

Nawet typowo polskie, tuczące potrawy można przerobić na takie sprzyjające zdrowiu. Przedstawione pierogi nie zostały ulepione ze zwykłej pszennej mąki, ale z bardziej wartościowszej mąki żytniej. Do tego farsz nie jest typowym tłustym mięsnym nadzieniem, a użyto niskokalorycznego, jednak bogatego w białko tuńczyka. Oczywiście do ciasta użyłam oleju rzepakowego, który jest bardzo zdrowy i korzystnie wpływa na nasze...

Zobacz także przepisy na:

    eintopf
    eintopf Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    eintopf
    pierogi pszenno-żytnie z łososiem

    pierogi pszenno-żytnie z łososiem 275

    VeganCorner
    VeganCorner Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    VeganCorner
    Żytnie pierogi ruskie

    Żytnie pierogi ruskie 943

    kamila100.85
    kamila100.85 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bez pszenicy
    Pierogi żytnie z tuńczykiem

    Pierogi żytnie z tuńczykiem 1044