Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie

44 kliknięcia
29.11.2016
blog: Wino i kuchnia

Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie

Sposobów na podanie piersi z gęsi jest sporo. Którą potrawę wybrać, aby aromatem otulić zmysły, smakiem rozpieścić podniebienie i w radosny błogostan wprawić żołądki. Dzisiaj postawiłam na pierś marynowaną w czerwonym winie w towarzystwie dojrzałego shiraza od Thorne-Clarke, producenta z południa Australii, z Doliny Barossa. Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie Składniki: 2 piersi z gęsi sól, świeżo mielony pieprz 2...

Zobacz także:

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś gęsi w winie

    Pierś gęsi w winie 14788

    Tapenda.pl
    Tapenda.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tapenda
    Biała kiełbasa w czerwonym winie

    Biała kiełbasa w czerwonym winie 110

    Wioleta g-a
    Wioleta g-a Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mama Karmiąca
    Karkówka w czerwonym winie

    Karkówka w czerwonym winie 348

    IrenaB
    IrenaB Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy od serca
    Królik w czerwonym winie

    Królik w czerwonym winie 5506