Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie

80 kliknięć
29.11.2016
blog: Wino i kuchnia

Przepis: Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie

Sposobów na podanie piersi z gęsi jest sporo. Którą potrawę wybrać, aby aromatem otulić zmysły, smakiem rozpieścić podniebienie i w radosny błogostan wprawić żołądki. Dzisiaj postawiłam na pierś marynowaną w czerwonym winie w towarzystwie dojrzałego shiraza od Thorne-Clarke, producenta z południa Australii, z Doliny Barossa. Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie Składniki: 2 piersi z gęsi sól, świeżo mielony pieprz 2...

Zobacz także przepisy na:

    Kluczyk
    Kluczyk
    Marynowana pierś gęsi
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowana pierś gęsi

    Marynowana pierś gęsi 5116

    Joaska
    Joaska
    Pierś z gęsi
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 15197

    janiolka
    janiolka
    pieczona pierś gęsi
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pieczona pierś gęsi

    pieczona pierś gęsi 13108

    Joaska
    Joaska
    Pierś gęsi w winie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierś gęsi w winie

    Pierś gęsi w winie 15400