Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie

62 kliknięcia
29.11.2016
blog: Wino i kuchnia

Przepis: Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie

Sposobów na podanie piersi z gęsi jest sporo. Którą potrawę wybrać, aby aromatem otulić zmysły, smakiem rozpieścić podniebienie i w radosny błogostan wprawić żołądki. Dzisiaj postawiłam na pierś marynowaną w czerwonym winie w towarzystwie dojrzałego shiraza od Thorne-Clarke, producenta z południa Australii, z Doliny Barossa. Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie Składniki: 2 piersi z gęsi sól, świeżo mielony pieprz 2...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś gęsi w winie

    Pierś gęsi w winie 15022

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Marynowana pierś gęsi

    Marynowana pierś gęsi 5007

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 14804

    janiolka
    janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksperyment sobotni
    pieczona pierś gęsi

    pieczona pierś gęsi 12651

    Nieśka
    Nieśka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mówią weki
    Listopadowa gęś w resturacjach

    Listopadowa gęś w resturacjach 354