Pierś z kaczki faszerowana grzybami leśnymi

212 kliknięć
18.10.2014
blog: W kuchennym oknie Ewy

Przepis: Pierś z kaczki faszerowana grzybami leśnymi

Kaczka ma swój niepowtarzalny smak. Nie wszystkim odpowiada, dlatego warto spróbować rożnych połączeń i dodatków. SKŁADNIKI 5-6 piersi z kaczki grzyby leśne np podgrzybki (używam mrożonych) Sól i pieprz majeranek, tymianek, liść laurowy, imbir WYKONANIE Z piersi kaczki usuwamy skórę i trochę rozbijamy. Obsypujemy solą, majerankiem i pieprzem. Odstawiamy na ok. 2 godziny do lodówki. Następnie układamy ok. trzy cztery grzyby...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska
    spis rzeczy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2900