pierś z kaczki/ wino/ frytki/ marchewka

52 kliknięcia
17.10.2016
blog: Classy-Chef

Przepis: pierś z kaczki/ wino/ frytki/ marchewka

Po ostatnim odcinku masterchefa zgodziłem się z Michelem odnośnie sposobu przygotowania kaczki. Jednak potem nieco poczytałem i okazało się, że racji nie miał! Kaczkę jak najbardziej można smażyć na zimnej patelni. Kto tak robi? Sam Gordon Ramsey! Sprawdziłem, usmażyłem i powiem szczerze, że kaczka jest fenomenalna. Nie wycieka krew, skórka złocista oraz chrupiąca, a mięso w środku lekko różowe. Perfekcja! Porcje: 1...

Zobacz także przepisy na:

    malinyWkuchni
    malinyWkuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    malinywkuchni
    Kaczka duszona

    Kaczka duszona 14374

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Pierś z kaczki

    Pierś z kaczki 9452