Pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i serem.

2968 kliknięć
19.03.2014
blog: Gotowanie - moja pasja.

Przepis: Pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i serem.

Składniki: -2 pojedyncze piersi z kurczaka -pęczek świeżego szpinaku (lub 10 dag. mrożonego) -ser żółty (2 plastry o grubości ok. 3 mm.) -2 łyżki masła -1 ząbek czosnku -1 kostka rosołowa -przyprawy (papryka słodka, czosnek, sól, pieprz) Sposób przygotowania: Szpinak wypłukać, odciąć łodyżki. Liście posiekać (mrożony szpinak po prostu wyłożyć na patelnie), przesmażyć pod przykryciem na maśle z przeciśniętym przez prasę...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    pycholada
    pycholada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pycholada
    Nadziewana pierś z kurczaka

    Nadziewana pierś z kurczaka 3458

    Gosha
    Gosha Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinaria
    Piersi kurczaka nadziewane szpinakiem

    Piersi kurczaka nadziewane szpinakiem 2945