Pierś z kurczaka z papryką i mascarpone

144 kliknięcia
13.05.2015
blog: Kuchnia domowa Ani

Przepis: Pierś z kurczaka z papryką i mascarpone

Składniki: 1 pojedyncza pierś z kurczaka 1/2 czerwonej papryki 1 mała cebula suszona bazylia pieprz sól chilli 2-3 łyżki serka mascarpone Sposób przygotowania: 1. Pierś myjemy, osuszamy, kroimy w kostkę, solimy i pieprzymy. 2. Paprykę i cebulę kroimy. 3. Na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju, obsmażamy mięso. Następnie dodajemy cebulę i paprykę, dusimy. 4. Na koniec dodajemy mascarpone, suszoną bazylię i szczyptę...

Zobacz także przepisy na:

    wusia.pl
    wusia.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wusia.pl
    Potrawka z piersi kurczaka z papryką

    Potrawka z piersi kurczaka z papryką 1202

    Infinity
    Infinity Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Zakładka
    Kurczak w mascarpone

    Kurczak w mascarpone 311

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Pierś z kurczaka z mascarpone

    Pierś z kurczaka z mascarpone 1369