Pierś z kurczaka zapiekana ze szpinakiem, fetą i boczkiem

136 kliknięć
05.03.2017
blog: Kuchnia Jacka-Placka

Przepis: Pierś z kurczaka zapiekana ze szpinakiem, fetą i boczkiem

Szybka i smaczna propozycja na obiad lub kolację. Składniki na 3-4 porcje 500 g filetów z piersi kurczaka 200 gmrożonegoszpinaku 50 g sera typu feta 150 g boczku 2łyżkioleju/oliwy czosnek granulowany lub posiekany przyprawa: "Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią" sól i pieprz do smaku Szpinak rozmrozić w rondelku, na małym ogniu, do odparowania wody. Filety z kurczaka podzielić tak jak na kotlety, delikatnie zbić...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6184

    baaaraneeek
    baaaraneeek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ALBA
    Filet z kurczaka z boczkiem

    Filet z kurczaka z boczkiem 83

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Kurczak zapiekany z fetą i szpinakiem

    Kurczak zapiekany z fetą i szpinakiem 337

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Kurczak zapiekany z fetą i szpinakiem

    Kurczak zapiekany z fetą i szpinakiem 27