Pierś z kurczaka zapiekana ze szpinakiem, fetą i boczkiem

114 kliknięć
05.03.2017
blog: Kuchnia Jacka-Placka

Pierś z kurczaka zapiekana ze szpinakiem, fetą i boczkiem

Szybka i smaczna propozycja na obiad lub kolację. Składniki na 3-4 porcje 500 g filetów z piersi kurczaka 200 gmrożonegoszpinaku 50 g sera typu feta 150 g boczku 2łyżkioleju/oliwy czosnek granulowany lub posiekany przyprawa: "Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią" sól i pieprz do smaku Szpinak rozmrozić w rondelku, na małym ogniu, do odparowania wody. Filety z kurczaka podzielić tak jak na kotlety, delikatnie zbić...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także:

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Kurczak zapiekany z fetą i szpinakiem

    Kurczak zapiekany z fetą i szpinakiem 21