Piersi kaczki z sosem z czerwonego wina. Ziemniaczane talarki.

456 kliknięć
31.10.2012
blog: Kuchenne wędrówki Shinju

Przepis: Piersi kaczki z sosem z czerwonego wina. Ziemniaczane talarki.

Od dawna chciałam samodzielnie przygotować piersi kaczki, ale jakoś nigdy nie było okazji. Gdy w końcu dwie dorodne sztuki znalazły się w mojej lodówce pozostało zastanowić się z czym je podać. Bardzo szybko doszłam do wniosku, że sos z czerwonego wina to najlepszy pomysł. Do tego podałam pyszne, chrupiące z wierzchu i miękkie w środku ziemniaczane talarki pachnące tymiankiem. Składniki: 2 piersi kaczki ze skórą sól, pieprz...

Zobacz także przepisy na:

    Gotuj z Alą
    Gotuj z Alą Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Alą
    Pierś z kaczki  pieczona w soli

    Pierś z kaczki pieczona w soli 3005

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6544

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1646

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Pierś z kaczki

    Pierś z kaczki 9456