PIERSI Z KACZKI DUSZONE W CZERWONYM WINIE

990 kliknięć
08.02.2017
blog: Niespełnione zdolności kulinarne

Przepis: PIERSI Z KACZKI DUSZONE W CZERWONYM WINIE

Dziś kuchnia Polska w najlepszym wydaniu - piersi z kaczki w czerwonym winie. Mięsko wychodzi soczyste,winne i aromatyczne.Polecam na niedzielny obiad,świąteczne danie bądź walentynkową kolację. Składniki: 2 piersi kaczki 2 ząbki czosnku sól,pieprz 2 łyżeczki majeranku 2 lampki - kieliszki czerwonego wytrawnego wina Piersi umyć,osuszyć,skórę naciąć w kratkę. Natrzeć solą oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem.Następnie...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    tanasza
    tanasza
    kaczka duszona w winie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kaczka duszona w winie

    kaczka duszona w winie 3154