Piersi z kurczaka pod cebulową pierzynką

1287 kliknięć
26.06.2012
blog: wyspasmaku.blog.pl

Przepis: Piersi z kurczaka pod cebulową pierzynką

« Sernik z brzoskwiniami Piersi z kurczaka pod cebulową pierzynką Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 1 cebula 2 łyżki majonezu 4 plastry sera sól, pieprz, zioła prowansalskie olej Sposób wykonania: Pierś z kurczaka podzielić na kotlety. Każdy lekko rozbić oprószyć solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Cebulę pokroić w kostkę i wymieszać z majonezem. Blaszkę posmarować olejem. Wyłożyć kotlety, na każdy kawałek mięsa...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    JAnia91
    JAnia91 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bomba zdrowia
    Pierś kurczaka pod pierzynką

    Pierś kurczaka pod pierzynką 2897

    MaryJane
    MaryJane Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chilli Plate
    Cebulowe piersi z kurczaka

    Cebulowe piersi z kurczaka 2598

    tanasza
    tanasza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tanasza
    piersi z kurczaka w zupie cebulowej

    piersi z kurczaka w zupie cebulowej 1619