Pikantna pasta paprykowa do słoików

1990 kliknięć
11.08.2017
blog: ale Pysznie

Przepis: Pikantna pasta paprykowa do słoików

Gęsta i aromatyczna, pikantna pasta paprykowa do słoików. Idealna do tortilli, pizzy, jako dip, na kanapki czy jako marynata do mięs. Smakuje wspaniale i gwarantuję, że jeśli ktoś raz spróbuje tej pasty, to już nie sięgnie po gotowy ketchup! Pasta paprykowa przepis: Składniki Składniki na około 2 słoiki po 250 ml: Czerwona papryka – 1 kg 4 papryczki chilli 1 średnia czerwona cebula 5 ząbków czosnku 2 łyżki oliwy z oliwek 1...

DODANO DO 6 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    KasiaJ
    KasiaJ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pełny talerz
    Pikantna pasta paprykowa

    Pikantna pasta paprykowa 426

    Moje Małe Czarowanie
    Moje Małe Czarowanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Małe Czarowanie
    Pasta paprykowa

    Pasta paprykowa 3087