Pioppini w śmietanie z makaronem  tagliatelle

71 kliknięć
19.03.2012
blog: Zakamarki mojej kuchni

Pioppini w śmietanie z makaronem tagliatelle

Sos grzybowy to jeden z najbardziej znanych i lubianych dodatków do dań mięsnych i makaronowych.Najsmaczniejszyto ten przygotowany w sezonie grzybobrania: pachnący,aromatyczny i bardzo smaczny. Wciągucałego rokumożemyjednakkorzystaćz naszych przetworów,mrożoneki suszów. Do przygotowania tego makaronu tagliatelle użyłam grzybów o nazwie pioppini /poch.Italia/ Grzybki maja bardzo ładny brązowy kolor,sąmalutkie i pachnące.Są...

Zobacz także:

    Aga
    Aga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pichcę sobie
    Makaron tagliatelle  z łososiem

    Makaron tagliatelle z łososiem 7169

    eintopf
    eintopf Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    eintopf
    tagliatelle z cukinią w śmietanie

    tagliatelle z cukinią w śmietanie 48