Pioppini w śmietanie z makaronem  tagliatelle

78 kliknięć
19.03.2012
blog: Zakamarki mojej kuchni

Przepis: Pioppini w śmietanie z makaronem tagliatelle

Sos grzybowy to jeden z najbardziej znanych i lubianych dodatków do dań mięsnych i makaronowych.Najsmaczniejszyto ten przygotowany w sezonie grzybobrania: pachnący,aromatyczny i bardzo smaczny. Wciągucałego rokumożemyjednakkorzystaćz naszych przetworów,mrożoneki suszów. Do przygotowania tego makaronu tagliatelle użyłam grzybów o nazwie pioppini /poch.Italia/ Grzybki maja bardzo ładny brązowy kolor,sąmalutkie i pachnące.Są...

Zobacz także przepisy na:

    Lukrecja
    Lukrecja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mam smaczek
    Tagliatelle ze szpinakiem

    Tagliatelle ze szpinakiem 2965

    endywia
    endywia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    endywia
    Makaron z szynką i śmietaną

    Makaron z szynką i śmietaną 745

    Olenka
    Olenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sunday bake
    Tagliatelle z  wędzonym łososiem

    Tagliatelle z wędzonym łososiem 1017

    Aga
    Aga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pichcę sobie
    Makaron tagliatelle  z łososiem

    Makaron tagliatelle z łososiem 7399

    Lola
    Lola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Commandaria
    Makaron tagliatelle ze szpinakiem

    Makaron tagliatelle ze szpinakiem 1604

    Smakowisko
    Smakowisko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowisko
    Tagliatelle ze szpinakiem

    Tagliatelle ze szpinakiem 1966