Piotr Bikont: Ważne, kto płaci i ile

65 kliknięć
10.07.2017
blog: Krytyk Kulinarny

Przepis: Piotr Bikont: Ważne, kto płaci i ile

Fragmenty mojego wywiadu z Piotrem Bikontem z kwietnia ubiegłego roku Fot. K. Plebankiewicz – Po dwudziestu kilku latach doświadczenia w recenzowaniu restauracji czy jest jeszcze coś, co Pana dziś zaskakuje w gastronomii, a może to właśnie dziś coś Pana zaskakuje? – To na tyle szeroka dziedzina, że ciągle coś mnie zaskakuje. Bywają zaskoczenia negatywne, pozytywne ale i takie ani na plus ani na minus, po prostu...

Zobacz także przepisy na:

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Jak św. Piotr siał grzyby

    Jak św. Piotr siał grzyby 159

    Emilia Voit
    Emilia Voit Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    COOKILLU
    Golonka Mr Piotra

    Golonka Mr Piotra 337

    grazyna0071
    grazyna0071 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grażyna gotuje
    Szybki  placek ze śliwkami

    Szybki placek ze śliwkami 49622

    sniezka
    sniezka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śnieżka gotuje
    Żurek karkonoski

    Żurek karkonoski 166

    Wino i kuchnia
    Wino i kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wino i kuchnia
    A kto to jest bloger?

    A kto to jest bloger? 50