Pity pszenno-żytnie w dwóch wersjach

348 kliknięć
02.03.2012
blog: Mówią weki

Przepis: Pity pszenno-żytnie w dwóch wersjach

Pity robię najczęściej z tego przepisu. Wcześniej tylko pszenne, a te są z także z mąką żytnią. Wszystko robię według przepisu, ale częściej piekę pity w piekarniku, czasem na patelni. Wolę w piekarniku (ok. 10-15 minut w dość mocno rozgrzanym piekarniku), bo wtedy mam pewność, że ciasto nie będzie surowe. Miały być z kurczakiem, jakimś jogurtowym sosem, sałatą, ale w końcu padło na wegetariańską improwizację (akurat...

Zobacz także przepisy na:

    crustanddust
    crustanddust Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Crust and Dust
    Chipsy z pity - z piekarnika

    Chipsy z pity - z piekarnika 113 @

    Kulinarnie
    Kulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarnie
    Chleb pszenno-żytni na zakwasie

    Chleb pszenno-żytni na zakwasie 182

    Bożenka
    Bożenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słodko i pikantnie
    Mini pizze pszenno-żytnie

    Mini pizze pszenno-żytnie 411

    konkolpolny
    konkolpolny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    konkolpolny.pl
    Chlebki pita pszenno-żytnie

    Chlebki pita pszenno-żytnie 262

    Just My Delicious
    Just My Delicious Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just My Delicious
    Pita Chlebek

    Pita Chlebek 435

    anusia181
    anusia181 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ania-gotuje
    Domowy chleb pita

    Domowy chleb pita 323