Pizza na grubym spodzie

52 kliknięcia
27.02.2017
blog: Przepisy na domowy ser i chleb

Pizza na grubym spodzie

Przed włożeniem do piekarnika Pizza na grubym spodzie, na zaczynie drożdżowym 5 godzinnym. Ciasto z dodatkiem mąki z semoliny (10%). Polecam do upieczenia. Jeśli nie macie mąki z semoliny zastąpcie ją zwykłą mąką pszenną. Zaczyn: 100 g mąki pszennej typ 450 100 g wody o temperaturze pokojowej 1 g drożdży prasowanych Mąkę, drożdże i wodę dokładnie wymieszać łyżką i zostawić w przykrytym naczyniu na 5 godz., w ciepłym...

Zobacz także:

    Maciejkowa Mama
    Maciejkowa Mama Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Maciejkowa Mama
    Pizza na grubym spodzie

    Pizza na grubym spodzie 171

    j_aga
    j_aga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Polska Zupa
    Pizza na grubym cieście

    Pizza na grubym cieście 238

    Edyta
    Edyta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zielona Sofa
    Pizza na grubym cieście

    Pizza na grubym cieście 117

    bijana
    bijana Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaki mojej kuchni
    pizza na grubym spodzie

    pizza na grubym spodzie 155

    aniamat
    aniamat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolandminty
    Pizza na grubym spodzie

    Pizza na grubym spodzie 282

    upieczona
    upieczona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    upieczeni.blog.pl
    Pizza na grubym spodzie

    Pizza na grubym spodzie 100

    n_zak
    n_zak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czym pachnie u Żaków
    Pizza na grubym spodzie

    Pizza na grubym spodzie 341

    Pancerka
    Pancerka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marshmallows
    Pizza na grubym spodzie

    Pizza na grubym spodzie 137