placki ziemniaczane faszerowane kapustą i pieczarkami

32 kliknięcia
17.11.2017
blog: Domowy Smak Jedzenia

Przepis: placki ziemniaczane faszerowane kapustą i pieczarkami

składniki na farsz: ok. 400 g kapusty białej 200 g pieczarek 1 mała cebula sól, pieprz tłuszcz do smażenia wykonanie: Kapustę szatkujemy i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Pieczarki oczyszczamy, kroimy. Cebulę obieramy, roimy w kostkę. Na maśle podsmażamy cebulę, dodajemy pokrojone pieczarki i smażymy, doprawiamy solą i pieprze. Następnie dodajemy ugotowaną i odciśnięta kapustę, mieszamy i doprawiamy....

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Madzik
    Madzik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cookieszonki
    Placki ziemniaczane z pieczarkami

    Placki ziemniaczane z pieczarkami 88

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Smażony dorsz

    Smażony dorsz 9813

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Krokiety ziemniaczane z mięsem

    Krokiety ziemniaczane z mięsem 401

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6526

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1643