placki ziemniaczane faszerowane kapustą i pieczarkami

27 kliknięć
17.11.2017
blog: Domowy Smak Jedzenia

Przepis: placki ziemniaczane faszerowane kapustą i pieczarkami

składniki na farsz: ok. 400 g kapusty białej 200 g pieczarek 1 mała cebula sól, pieprz tłuszcz do smażenia wykonanie: Kapustę szatkujemy i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Pieczarki oczyszczamy, kroimy. Cebulę obieramy, roimy w kostkę. Na maśle podsmażamy cebulę, dodajemy pokrojone pieczarki i smażymy, doprawiamy solą i pieprze. Następnie dodajemy ugotowaną i odciśnięta kapustę, mieszamy i doprawiamy....

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje
    Smażony dorsz
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażony dorsz

    Smażony dorsz 9730