Polędwiczki wieprzowe sous vide

213 kliknięć
27.11.2017
blog: Kulinarne przygody Gatity

Przepis: Polędwiczki wieprzowe sous vide

Metoda gotowania sous – vide lub inaczej w opakowaniu próżniowym jest doskonałym sposobem gotowania potraw zachowującym ich lepszą jakość, walory smakowe, a co ważne umożliwiającym utrzymanie precyzyjnej kontroli nad temperaturą gotowanego produktu. Produkty zapakowane próżniowo można też dłużej przechowywać w warunkach chłodniczych i co ważne nie zajmują one wiele miejsca. Gotowanie próżniowe nie jest wcale takie...

Zobacz także przepisy na:

    BibliaSmakow
    BibliaSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biblia Smaków
    Avocado – Restaurant Week

    Avocado – Restaurant Week 89

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Polędwiczka z sosem śliwkowym

    Polędwiczka z sosem śliwkowym 221