Półfrancuskie paluchy z serem żółtym i ketchupem.

47 kliknięć
15.12.2017
blog: Izabela w kuchni

Przepis: Półfrancuskie paluchy z serem żółtym i ketchupem.

Od czasu do czasu lubię przygotować takie przekąski. Doskonale sprawdzą się na różnych imprezach czy tak po prostu na przekąskę. Smakują na gorąco zaraz po upieczeniu jak na zimno. Jeżeli będą podawane na zimno to można je przygotować nawet dzień wcześniej. Dodam, że takie gorące są super, ser się pysznie ciągnie...mniam. Bardzo polecam Wam zrobienie takich paluchów. Zapraszam :) Składniki: Ciasto: 2 szklanki mąki pszennej...

DODANO DO 5 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    buszujacawkuchni.pl
    buszujacawkuchni.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Buszująca w kuchni
    Paluchy serowe

    Paluchy serowe 436

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    PALUCHY SEROWE

    PALUCHY SEROWE 64

    Alva
    Alva Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In my kitchen
    Paluchy serowe

    Paluchy serowe 891