Półgęsek (3) z pomidorem i ogórkiem

304 kliknięcia
14.02.2015
blog: Kasztanowa Kuchnia

Przepis: Półgęsek (3) z pomidorem i ogórkiem

Cześć =) Półgęsek, to jeden z moich ulubionych przysmaków. Wytwarza się go z najdelikatniejszej części gęsiego mięsa - piersi oczyszczonej z kości, ale z zachowaną skórą, przygotowanej w formie uwędzonej lub ugotowanej wędliny. Półgęsek idealnie nadaje się do jedzenia bez niczego jako przekąska, jak również jako dodatek do pieczywa. Poniżej prezentuję półgęsek z dodatkiem pomidora malinowego i ogórka zielonego. Taki zestaw...

Zobacz także przepisy na:

    Dana W.
    Dana W.
    Ogórki w musztardzie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ogórki w musztardzie

    Ogórki w musztardzie 3833