Pomidory faszerowane

1664 kliknięcia
13.09.2013
blog: Magazyn Kuchenny

Przepis: Pomidory faszerowane

Faszerowane pomidory to jeszcze jeden smaczny sposób na zagospodarowanie ugotowanego wcześniej ryżu – a zawsze gotuję go więcej niż potrzeba. Specjalnie. Najczęściej po to, żeby następnego dnia zrobić z niego ryż smażony. A ryżem smażonym można też nadziać warzywa, na przykład pomidory. Większe pomidory sprawdzą się dobrze jako danie obiadowe lub kolacyjne, małe, takie na dwa kęsy, można podać na przekąskę. Pysznie, prosto...

Zobacz także przepisy na:

    Nemi
    Nemi
    Faszerowane pomidory
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 750

    bea2a
    bea2a
    Faszerowane pomidory
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 1513

    Tomek Lach
    Tomek Lach
    Pomidory faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomidory faszerowane

    Pomidory faszerowane 1086

    mager
    mager
    Pomidory faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomidory faszerowane

    Pomidory faszerowane 808

    Beata
    Beata
    Pomidory faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomidory faszerowane

    Pomidory faszerowane 1664

    patrycja84
    patrycja84
    Faszerowane pomidory
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 681

    ilka_86
    ilka_86
    Faszerowane pomidory
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 3121

    Angie
    Angie
    Pomidory faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomidory faszerowane

    Pomidory faszerowane 1246

    estorczyk
    estorczyk
    Pomidory faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomidory faszerowane

    Pomidory faszerowane 768

    edytaha
    edytaha
    Faszerowane pomidory
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 1425