Pomidory faszerowane

1640 kliknięć
13.09.2013
blog: Magazyn Kuchenny

Pomidory faszerowane

Faszerowane pomidory to jeszcze jeden smaczny sposób na zagospodarowanie ugotowanego wcześniej ryżu – a zawsze gotuję go więcej niż potrzeba. Specjalnie. Najczęściej po to, żeby następnego dnia zrobić z niego ryż smażony. A ryżem smażonym można też nadziać warzywa, na przykład pomidory. Większe pomidory sprawdzą się dobrze jako danie obiadowe lub kolacyjne, małe, takie na dwa kęsy, można podać na przekąskę. Pysznie, prosto...

Zobacz także:

    milena.korshenrich
    milena.korshenrich Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowalo.Mi
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 47

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 3095

    Happy Blueberry
    Happy Blueberry Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Happy Blueberry
    Faszerowane Pomidory

    Faszerowane Pomidory 2784

    Angie
    Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w wersji light
    Faszerowane pomidory

    Faszerowane pomidory 2088

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Pomidory faszerowane

    Pomidory faszerowane 1640