Postne pierożki z tuńczykiem, fetą i pieczarkami

228 kliknięć
07.04.2012
blog: Maxymonium kulinarne

Przepis: Postne pierożki z tuńczykiem, fetą i pieczarkami

Jak wiadomo podczas przygotowań do Świąt bywa mnóstwo pracy i choć mogłoby się wydawać, ze pierogi to bardzo czasochłonne dane to jednak wydało mi się najodpowiedniejszym na piątkowy obiad. składniki: ciasto: 250g mąki, 1 jajo, szczypta soli, 3/4 szkl. ciepłej wody, 2 łyżki oleju farsz: tuńczyk najlepiej w sosie własnym, 4-5 pieczarek, 1 większa cebula, ser feta, sól, pieprz, sos sojowy, cebula granulowana, papryka słodka,...

Zobacz także przepisy na:

    Greta
    Greta
    Ciasteczka owsiane fit
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ciasteczka owsiane fit

    Ciasteczka owsiane fit 13660

    baaaraneeek
    baaaraneeek
    Pierożki z mięsem
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierożki z mięsem

    Pierożki z mięsem 394

    annaz
    annaz
    Przepisy na sałatki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy na sałatki

    Przepisy na sałatki 4788