Powidła z aronii i jabłek

332 kliknięcia
07.09.2017
blog: To co kocham

Powidła z aronii i jabłek

Cierpki smak aronii, któryzawdzięcza dużej zawartości garbników, sprawia, żearonia jedzona nasurowo ma niewielu amatorów. Zamiast więc zjadać ją prosto zkrzaka, proponuję wpostaci powideł. Wspomniane już garbniki zapobiegają szybkiej fermentacji, dlatego przetwory zaronii długo pozostają przydatne dospożycia. Mojepowidła zawierają również jabłka isą doskonałe dopieczenia ciast typu pleśniak lub dociasteczek. Składniki: –1,2...

Zobacz także:

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Powidła z aronii i jabłek

    Powidła z aronii i jabłek 332

    elka72
    elka72 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolorowa kuchnia Elki
    Sok z aronii i jabłek

    Sok z aronii i jabłek 53

    kabamaiga
    kabamaiga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sto kolorów kuchni
    Dżem z aronii i jabłek

    Dżem z aronii i jabłek 10149

    zauberi
    zauberi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niebieska Pistacja
    Sok z aronii i liści

    Sok z aronii i liści 1551

    elka72
    elka72 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolorowa kuchnia Elki
    Sok z aronii i malin

    Sok z aronii i malin 29

    Jagoda
    Jagoda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magia w kuchni
    Koktajl z aronii i szpinaku

    Koktajl z aronii i szpinaku 15

    alaaa
    alaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ala piecze i gotuje
    Sok z buraków i jabłek

    Sok z buraków i jabłek 2741

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pokoleń
    Dżem z dyni i jabłek

    Dżem z dyni i jabłek 1852

    ILoveBake
    ILoveBake Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I Love Bake
    Ciasto z cukinii i jabłek

    Ciasto z cukinii i jabłek 88