Powidła z aronii i jabłek

378 kliknięć
07.09.2017
blog: To co kocham

Przepis: Powidła z aronii i jabłek

Cierpki smak aronii, któryzawdzięcza dużej zawartości garbników, sprawia, żearonia jedzona nasurowo ma niewielu amatorów. Zamiast więc zjadać ją prosto zkrzaka, proponuję wpostaci powideł. Wspomniane już garbniki zapobiegają szybkiej fermentacji, dlatego przetwory zaronii długo pozostają przydatne dospożycia. Mojepowidła zawierają również jabłka isą doskonałe dopieczenia ciast typu pleśniak lub dociasteczek. Składniki: –1,2...

Zobacz także przepisy na:

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Powidła z aronii i jabłek

    Powidła z aronii i jabłek 378

    kabamaiga
    kabamaiga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sto kolorów kuchni
    Dżem z aronii i jabłek

    Dżem z aronii i jabłek 10293

    bistro mama
    bistro mama Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    bistro mama
    Konfitura z aronii i jabłek

    Konfitura z aronii i jabłek 2497

    Krokodyl
    Krokodyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomarańcza
    Aronia

    Aronia 10609

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Aronia do mięs i serów

    Aronia do mięs i serów 1051

    vendea
    vendea Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Elf w Kuchni
    Powidła aroniowo-jabłkowe

    Powidła aroniowo-jabłkowe 219

    Marikijka
    Marikijka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pyszne.blox.pl
    Kompot z aronii i jabłek

    Kompot z aronii i jabłek 1473

    miracle
    miracle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mój punkt smaku
    Dżem z aronii

    Dżem z aronii 10155

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pokoleń
    Dżem z aronii i jabłek

    Dżem z aronii i jabłek 782