Powrót PANKO i letnie smaki w łódkach

162 kliknięcia
19.07.2012
blog: Psoty Psotki

Powrót PANKO i letnie smaki w łódkach

Niedawno zachwycałam się wyjątkową japońską panierką, Panko. Nie znałam jej wcześniej, ale kiedy skosztowałam po raz pierwszy, wiedziałam, że będę używać jej często. Paluszki z piersi kurczaka były wyborne, dlatego postanowiłam zastosować panierkę do skrzydełek. Efekt piorunujący! Przygotowałam też pyszną, soczystą, aromatyczną surówkę z młodej kiszonej kapusty z kminkiem i syropem klonowym. Obiad idealny do zabrania w...

Zobacz także:

    Pela
    Pela Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chwile w kuchni
    Powrót...

    Powrót... 14

    Dżemdżus
    Dżemdżus Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dżemdżus
    Łosoś w panierce panko

    Łosoś w panierce panko 46