pręga duszona w sosie własnym

2776 kliknięć
10.01.2014
blog: kitchen pleasures and disasters czyli Paula gotuje

Przepis: pręga duszona w sosie własnym

Pręga chyba wejdzie do czołówki moich ulubionych mięs. Nie wiedzieć dlaczego zawsze lądowała w rosole, a nie na patelni. A odpowiednio długo duszona jest pyszna, kuchutka i w zasadzie nie wymaga żadnego specjalnego doprawiania. A sos wyszedł wprost nieziemski – mocny, esencjonalny, o wyraźnym smaku. I to wszystko przy udziale w zasadzie trzech podstawowych przypraw! Tak przygotowane mięso będzie pasowało i do klusek...

Zobacz także przepisy na:

    czarrna
    czarrna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czarrna od kuchni
    Pręga wołowa w sosie własnym

    Pręga wołowa w sosie własnym 543

    ST.G
    ST.G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ogrodnik w podróży
    Duszona łopatka w sosie własnym

    Duszona łopatka w sosie własnym 1093