proste jaja faszerowane

43 kliknięcia
04.04.2015
blog: kuchnia nie (tylko) Boli

Przepis: proste jaja faszerowane

Jaja faszerowane wyglądają na bardzo pracochłonne, ale jeżeli przestrzega się kilku zasad robi się je szybko i bezboleśnie. Mi osobiście najbardziej smakują na ciepło, ale na zimno też są dobre. Kilka moich spostrzeżeń dotyczących ich łatwego wykonania: - jajka po ugotowaniu na twardo NIE mogą wyschnąć, najlepiej zostawić je w garnku z zimną wodą, - nie należy zrażać się faktem, że skorupka popękała w trakcie rozcinania...

Zobacz także przepisy na:

    smakiszczescia
    smakiszczescia
    Jaja faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaja faszerowane

    Jaja faszerowane 96

    laleczka20
    laleczka20
    Jaja faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaja faszerowane

    Jaja faszerowane 86

    smakiszczescia
    smakiszczescia
    Jaja faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaja faszerowane

    Jaja faszerowane 170

    Kulinarnie
    Kulinarnie
    Jaja faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaja faszerowane

    Jaja faszerowane 271

    krowusia
    krowusia
    Jaja faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaja faszerowane

    Jaja faszerowane 285

    gotowanie ze stylem
    gotowanie ze stylem
    Jaja faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaja faszerowane

    Jaja faszerowane 262

    Bola
    Bola
    proste jaja faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    proste jaja faszerowane

    proste jaja faszerowane 43