Przecier z dyni

433 kliknięcia
18.10.2012
blog: tarzynkowo

Przecier z dyni

Tak się żalę... Przecier z dyni wariant I Piekarnik rozgrzać do 180 stopni (z termoobiegiem, bez - do 190). Dynię przekroić na pół. Usunąć nasiona wraz z włóknistą częścią (nasiona można zjeść ;) ). Można pokroić na mniejsze części. Posmarować lekko olejem lub oliwą. Ułożyć na blasze skórą do dołu. Piec ok. 40 -50 minut (do miękkości - dynia właściwie się rozpada). Zeskrobać miąższ do miski (robię to po prostu łyżką) i...

Zobacz także:

    Jagusia
    Jagusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne abecadło
    Przecier pomidorowy.

    Przecier pomidorowy. 727

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Przecier pomidorowy

    Przecier pomidorowy 502

    Kanarkowa
    Kanarkowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kanarkowa
    Przecier pomidorowy

    Przecier pomidorowy 415

    Ania P
    Ania P Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste i szybkie dania
    Przecier pomidorowy

    Przecier pomidorowy 213

    jazzowesmaki
    jazzowesmaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jazzowe Smaki
    Przecier z dyni

    Przecier z dyni 1372

    qualietta
    qualietta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Skarbnica smaków
    Przecier z dyni

    Przecier z dyni 957

    wegeweda
    wegeweda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wege Weda
    Domowy przecier pomidorowy

    Domowy przecier pomidorowy 580

    tarzynka
    tarzynka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tarzynkowo
    Przecier z dyni

    Przecier z dyni 433

    jazzowesmaki
    jazzowesmaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jazzowe Smaki
    Przecier z dyni

    Przecier z dyni 543