Przekładaniec z wieprzowiny i korzenia lotosu

199 kliknięć
09.02.2011
blog: Japońska Kuchnia Karoliny

Przepis: Przekładaniec z wieprzowiny i korzenia lotosu

Ag Pe: Było pysznie, proszę mi wierzyć:) KUCHARNIA, Anna-Maria: Dziękuję za komentarz. I pozdrawiam!!! asieja: Mnie też urzeka. Maggie: W Polsce jest ponoć w sprzedaży w sklepach ze zdową żywnością. Może warto popytać. Pozdrawiam. Bareya: Smak korzenia lotosu...mhh...ciężko opisać, bo szczerze powiedziawszy, to on nie ma za bardzo smaku;) Jego kształt i chrupkość umiejętnie ukrywają kompletny brak walorów smakowych:))) Ale...

Zobacz także przepisy na:

    Agni
    Agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rozkoszne Smaki
    Śledzie w korzeniach

    Śledzie w korzeniach 445

    @Piniata
    @Piniata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Piniata
    Papaya – kuchnia tajska

    Papaya – kuchnia tajska 220

    Just a SALAD
    Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just a SALAD
    KORZENIE NA FALI

    KORZENIE NA FALI 29