Budyń z dyni bez glutenu

105 kliknięć
20.10.2014
blog: Jak Po Maśle

Przepis: Budyń z dyni bez glutenu

Ogromna, bo blisko 4,5 kg, dynia czekała na mnie w spiżarni od jakiegoś czasu. Nie brałam się za nią od razu, bo z dynią jest tak, że jak się już ją zaczepi i otworzy trzeba ją "zużyć" w ciągu kilku dni. Nie da się schować na dwa tygodnie do lodówki i częstować się jak masłem, bo zacznie żyć swoim życiem. Jedyne wyjście to zjeść, przetworzyć lub zamrozić. Tak oto męczę moją rodzinę tą wielką dynią...

Zobacz także przepisy na:

    jakpomasle.pl
    jakpomasle.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak Po Maśle
    Budyń z dyni bez glutenu

    Budyń z dyni bez glutenu 105

    Filip
    Filip Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jem warzywa!
    Budyń z dyni

    Budyń z dyni 234

    Filip
    Filip Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jem warzywa!
    Deser owocowy z mleczkiem kokosowym

    Deser owocowy z mleczkiem kokosowym 2326

    jakpomasle.pl
    jakpomasle.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak Po Maśle
    20 pomysłów na dynię

    20 pomysłów na dynię 383