Przygody przy pieczeniu i chleb z za’atarem

61 kliknięć
18.12.2013
blog: W kuchni można mi wszystko!

Przepis: Przygody przy pieczeniu i chleb z za’atarem

Swoje zakwasy przywiozłam doStanów wpodróżnych buteleczkach pokosmetykach. Zakwas pszenny udawał szampon dowłosów, zakwas żytni odżywkę. Dość długo zastanawiałam się jak je nadać, żebyrestrykcyjne amerykańskie prawo nie kazało mi ich wylać dozlewu. Chciałam mieć je przy sobie, aleostatecznie zdecydowałam, żenajbezpieczniej będzie schować je między ubrania ipuścić zbagażem głównym. Wdeklaracji celnej przemilczałam, żewwożę...

Zobacz także przepisy na:

    Kulinarnie
    Kulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarnie
    Chleb żytni razowy z automatu

    Chleb żytni razowy z automatu 17207

    Gingergirl
    Gingergirl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czuję głód
    Chleb na zakwasie z automatu

    Chleb na zakwasie z automatu 11177

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Za'atar

    Za'atar 65