Przygody przy pieczeniu i chleb z za’atarem

64 kliknięcia
18.12.2013
blog: W kuchni można mi wszystko!

Przepis: Przygody przy pieczeniu i chleb z za’atarem

Swoje zakwasy przywiozłam doStanów wpodróżnych buteleczkach pokosmetykach. Zakwas pszenny udawał szampon dowłosów, zakwas żytni odżywkę. Dość długo zastanawiałam się jak je nadać, żebyrestrykcyjne amerykańskie prawo nie kazało mi ich wylać dozlewu. Chciałam mieć je przy sobie, aleostatecznie zdecydowałam, żenajbezpieczniej będzie schować je między ubrania ipuścić zbagażem głównym. Wdeklaracji celnej przemilczałam, żewwożę...

Zobacz także przepisy na:

    Gotujebolubi
    Gotujebolubi
    20th Century Cafe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    20th Century Cafe

    20th Century Cafe 89

    Jadłonomia
    Jadłonomia
    Za'atar
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Za'atar

    Za'atar 67