Pstrąg duszony w oliwie cytrynowej

47 kliknięć
03.02.2017
blog: Qchnia Uli

Przepis: Pstrąg duszony w oliwie cytrynowej

Wspaniały i szybki sposób na tę pyszną rybę. Dzięki oliwie, pstrąg pozostaje wilgotny i delikatny, a oliwa cytrynowa, której użyłam podkręca jeszcze jej aromat. Polecam użycie oliwy z cytryną, a nie aromatyzowanej cytryną. Ja od kilku miesięcy przestawiłam się na Terra Olive i przepadłam ;) Tak przygotowanego pstrąga możesz podawać na przykład z delikatnym risotto z brokułamilub po prostu z grzankami, maczanymi w oliwie....

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    kasiaM
    kasiaM Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chilli and Hummus
    Pstrąg tęczowy w pistacjach

    Pstrąg tęczowy w pistacjach 1849

    Yen_z_Ven
    Yen_z_Ven Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śladami Futrzaków
    Pstrąg łososiowy

    Pstrąg łososiowy 8075

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Pstrąg pieczony

    Pstrąg pieczony 8203

    Małżeństwo
    Małżeństwo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pan i Pani Smith w kuchni
    Pieczony pstrąg

    Pieczony pstrąg 4302

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6541

    Emcia pichci
    Emcia pichci Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Emcia pichci
    Pieczony pstrąg łososiowy

    Pieczony pstrąg łososiowy 5928

    ullinek
    ullinek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Qchnia Uli
    Pstrąg duszony w oliwie cytrynowej

    Pstrąg duszony w oliwie cytrynowej 47