Pstrąg faszerowany pieczarkami w jabłkach zapiekany

98 kliknięć
01.08.2016
blog: Grunt to przepis!

Przepis: Pstrąg faszerowany pieczarkami w jabłkach zapiekany

Tradycyjna kuchnia polska w nietypowym wydaniu Chyba wszyscy się zgodzą, iż mięsa zapiekane z jabłkami to tradycyjna potrawa w kuchni polskiej. Same jabłka są typowym surowcem wielu polskich dań, deserów, nalewek i przetworów. Kuchnia polska docenia produkty runa leśnego, jak choćby grzyby. Od wieków jadamy zgodnie z tradycją ryby słodkowodne, do których należy m.in pstrąg tęczowy, odławiany z rzek o bystrym prądzie. Typowe...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Smakowity kurczak faszerowany

    Smakowity kurczak faszerowany 904

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1643

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2910