Pstrąg faszerowany szpinakiem z balsamiczną rukolą

120 kliknięć
19.02.2015
blog: smakuj smaki

Przepis: Pstrąg faszerowany szpinakiem z balsamiczną rukolą

Składniki (2 porcje): 2 patroszone pstrągi (każdy o wadze ok. 330 g.) 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka soku z cytryny 1 duży ząbek czosnku sól i pieprz Farsz: 130 g. mrożonego szpinaku (lub świeżego) 2 duże ząbki czosnku 2 łyżki masła szczypta gałki muszkatołowej sól i pieprz Sałata: rukola 2 łyżki octu balsamicznego 2 łyżeczki miodu starty ser grana padano Wykonanie: Pstrągi oczyszczamy z łusek, osuszamy ręcznikiem...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    yennefer125
    yennefer125 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U Ani w kuchni
    Pstrąg pieczony

    Pstrąg pieczony 336

    plaszka
    plaszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    płaszkowo
    pieczone pstrągi z pesto z rukoli

    pieczone pstrągi z pesto z rukoli 97

    yennefer125
    yennefer125 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U Ani w kuchni
    Sałatka z rukoli

    Sałatka z rukoli 7001

    yennefer125
    yennefer125 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U Ani w kuchni
    Polędwiczki wieprzowe smażone

    Polędwiczki wieprzowe smażone 1531

    Kuchnia Marty
    Kuchnia Marty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia-Marty
    Pstrąg faszerowany szpinakiem

    Pstrąg faszerowany szpinakiem 620

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Dania wegetariańskie

    Dania wegetariańskie 1435

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Bataty faszerowane

    Bataty faszerowane 2497

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dieta Eco
    SAŁATKA ZE SZPINAKU BABY I RUKOLI

    SAŁATKA ZE SZPINAKU BABY I RUKOLI 325