Pstrąg gotowany podany z plackiem z cukinii, karmelizowanym porem i sosem maślanym

44 kliknięcia
25.11.2016
blog: Kuchnia Bon Appetit

Przepis: Pstrąg gotowany podany z plackiem z cukinii, karmelizowanym porem i sosem maślanym

Pstrąg gotowany w „sous vide” z plackiem z cukinii, karmelizowanym porem i sosem maślanym buerre blanc Składniki – 2 porcje: Składniki – pstrągi: Pstrąg – 2 sztuki Szpinak – 2 szklanki Czosnek – 1 ząbek Sól, pieprz Składniki - sos maślany: Ocet winny – 75 ml Białe wino wytrawne – 75 ml Szalotka – 1 sztuka Masło – 225 g Sól i pieprz Składniki - placki z cukinii: Cukinia – 1 sztuka Jajko – 1 sztuka Natka pietruszki – pęczka...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ao12
    ao12 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kulinarny zakątek ao12
    Placek po zbójnicku.

    Placek po zbójnicku. 1124

    Gastromat
    Gastromat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    www.gastromat.blox.pl
    pora na pora

    pora na pora 3109

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1646

    Bernadetta
    Bernadetta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Prawo do gotowania z pasją
    Sałatka z pora

    Sałatka z pora 18290

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Sałatka z pora

    Sałatka z pora 8708

    Agusiowe Gotowanie
    Agusiowe Gotowanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Agusiowe Gotowanie
    Pora na pora :)

    Pora na pora :) 3176

    Madleine
    Madleine Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Seven days in sunny june
    zdrowy i szybki obiad!

    zdrowy i szybki obiad! 3033

    KasiaJ
    KasiaJ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pełny talerz
    Podsumowanie akcji pora na pomidora

    Podsumowanie akcji pora na pomidora 865