Pstrąg Łososiowy (Tęczowy) Smażony

5207 kliknięć
20.05.2015
blog: Słodka Strona

Przepis: Pstrąg Łososiowy (Tęczowy) Smażony

Pstrąg to jedna z najsmaczniejszych i bardziej docenianych ryb z rodziny łososiowatych. Pstrąg tęczowy (popularnie nazywany łososiowym - ze względu na barwę) to niezwykle smaczna i aromatyczna ryba niczym nie odbiegająca od tradycyjnego łososia. Mięso pstrąga łososiowatego jest niezwykle delikatne o różowawej barwie i charakterystycznym smaku. Pstrąg podobnie jak łosoś jest na tyle smaczną rybą, że nie wymaga zbytniego...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Yen_z_Ven
    Yen_z_Ven
    Pstrąg łososiowy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pstrąg łososiowy

    Pstrąg łososiowy 8036