Pstrąg łososiowy ze szpinakiem w cieście francuskim

81 kliknięć
27.05.2016
blog: MarcinChef

Przepis: Pstrąg łososiowy ze szpinakiem w cieście francuskim

Pyszny przepis na rybę, do tego ze szpinakiem, podaną tak, że nie można się jej oprzeć? Nic prostszego! Przygotuj: Świeża ryba (ja użyłem pstrąga łososiowego – 1 porcja ok 200g) Ok. 400g szpinaku 8 łyżek musztardy 4 łyżki miodu 4 ząbki czosnku Łyżka octu winnego Oliwa z oliwek Ciasto francuskie Jajko Zioła prowansalskie Sól Pieprz Zaczynamy od przygotowania szpinakowego farszu. Szpinak mrożony trzeba rozmrozić i odsączyć z...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Bet
    Bet Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepiśnik Bet
    Pstrąg łososiowy pod szpinakiem

    Pstrąg łososiowy pod szpinakiem 2279

    Pattka89
    Pattka89 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Patki
    Łososiowy w cieście francuskim

    Łososiowy w cieście francuskim 80

    aguzja
    aguzja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zjem to!
    Kurczak ze szpinakiem w cieście francuskim

    Kurczak ze szpinakiem w cieście francuskim 5273

    sosnowski.marcin
    sosnowski.marcin Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MarcinChef
    Roladki rybne ze szpinakiem

    Roladki rybne ze szpinakiem 63