Pstrąg na parze z koperkiem

338 kliknięć
06.04.2017
blog: atlassmakow.blogspot.com

Przepis: Pstrąg na parze z koperkiem

SKŁADNIKI: ok300 kcal pstrąg tęczowy łyżka oliwy z oliwek gałązka koperku ząbek czosnku plaster cytryny sól morska pieprz WYKONANIE: 1. Pstrąga umyć pod bieżącą wodą i osuszyć papierowym ręcznikiem. 2. Na bokach ryby zrobić kilka ukośnych nacięć. 3. Pstrąga natrzeć dokładnie oliwą i solą. 4. Do wnętrza ryby włożyć plaster cytryny i koperek, w nacięcia włożyć pokrojony w plasterki czosnek. 5. Ułożyć rybę w naczyniu i...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    elatonie
    elatonie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HARRISA
    PSTRĄG NA PARZE Z WARZYWAMI

    PSTRĄG NA PARZE Z WARZYWAMI 345

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Pstrąg na parze

    Pstrąg na parze 1575

    iwa643
    iwa643 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojaKuchniaMalutka
    Pstrąg z pary z pietruszką

    Pstrąg z pary z pietruszką 1563

    nietadieta.pl
    nietadieta.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    nietadieta.pl
    Pstrąg gotowany na parze

    Pstrąg gotowany na parze 1614