Pstrąg na parze z koperkiem

324 kliknięcia
06.04.2017
blog: atlassmakow.blogspot.com

Przepis: Pstrąg na parze z koperkiem

SKŁADNIKI: ok300 kcal pstrąg tęczowy łyżka oliwy z oliwek gałązka koperku ząbek czosnku plaster cytryny sól morska pieprz WYKONANIE: 1. Pstrąga umyć pod bieżącą wodą i osuszyć papierowym ręcznikiem. 2. Na bokach ryby zrobić kilka ukośnych nacięć. 3. Pstrąga natrzeć dokładnie oliwą i solą. 4. Do wnętrza ryby włożyć plaster cytryny i koperek, w nacięcia włożyć pokrojony w plasterki czosnek. 5. Ułożyć rybę w naczyniu i...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Ola&Jaga
    Ola&Jaga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolizje Smaków
    Pstrąg na parze

    Pstrąg na parze 2496

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Pstrąg na parze

    Pstrąg na parze 1506

    nietadieta.pl
    nietadieta.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    nietadieta.pl
    Pstrąg gotowany na parze

    Pstrąg gotowany na parze 1590