Pstrąg pieczony faszerowany pieczarkami

186 kliknięć
24.07.2017
blog: Kosą po patelni

Przepis: Pstrąg pieczony faszerowany pieczarkami

Zawsze mi przeszkadzały ości w rybach i dlatego ich mało jadłem. Mogłem wcinać śledzie albo paprykarz co leżał koło ryby kiedyś ale takiej ryby w całości bym nie dotykał. Z wiekiem się do ości przyzwyczajam a pstrągi należą do tych ryb które można odfiletować jednym ruchem, więc daję sobie z nimi radę. Dołożenie chleba do farszu daje niesamowity efekt - spija on wszystkie soki z wnętrza i ryba jest wyjątkowo aromatyczna -...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    KrytykKulinarny.pl
    KrytykKulinarny.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Krytyk Kulinarny
    Pstrąg z patelni

    Pstrąg z patelni 1186

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6542

    PatK
    PatK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pat-elnia
    Na babskie spotkanie - ryba w papilotach

    Na babskie spotkanie - ryba w papilotach 245

    BITEDELITE
    BITEDELITE Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BITEDELITE
    Pstrąg pieczony z pieczarkami

    Pstrąg pieczony z pieczarkami 158