Pstrąg pieczony z kaparami pod pieprzową skorupką

117 kliknięć
28.10.2012
blog: Qchnia Uli

Przepis: Pstrąg pieczony z kaparami pod pieprzową skorupką

Wspaniały efekt mojej wariacji na temat pstrąga. Połączyłam to, co miałam, z tym, co do tego pasowało :) Wspaniały efekt zawdzięczam nie tylko kaparom, ale również, niezastąpionemu w daniach rybnych, pieprzowi cytrynowemu. Smak wzbogacił przepyszny, japoński sos sojowy. Składniki: 1 pstrąg (patroszony, świeży) 1/2 słoiczka (małego, wąskiego) kaparów 3 łyżki sosu sojowego słonego (do sushi, japoński) pieprz cytrynowy Prymat...

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6532

    j.szuba
    j.szuba Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Misiu Lubi Zjesc
    Sos pieprzowy z pieczarkami

    Sos pieprzowy z pieczarkami 229

    Kuchnia Doroty
    Kuchnia Doroty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Doroty
    Sos tatarski z kaparami

    Sos tatarski z kaparami 293

    Sauté
    Sauté Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sauté
    Pieczony pstrąg na caponacie

    Pieczony pstrąg na caponacie 104

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Pstrąg pieczony

    Pstrąg pieczony 10929

    mme.Tico
    mme.Tico Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ticounderconstruction
    pstrąg!

    pstrąg! 2130