Pstrąg pod pierzynką z chleba i pasty z pomidorów suszonych

91 kliknięć
23.03.2013
blog: Nie tylko o kuchni...

Przepis: Pstrąg pod pierzynką z chleba i pasty z pomidorów suszonych

Czas przygotowania: 30min Tan przepis jest wariacją na temat przepisu pochodzącego z programu 30 minut Jamiego na dorsza pod pierzynką. Danie to można przygotować dosłownie w 30 minut, włącznie z pieczeniem. - filet z pstrąga - 140 gram pomidorów suszonych - 15 listków Bazyli - półbagietka -1/3 cytryny - pół papryczki chili - 1/3 łyżeczki rozmarynu - pieprz - sól - parmezan lub gouda - 4 łyżki oliwy - 3 ząbki czosnku 1. Do...

Zobacz także przepisy na:

    Anna Małek
    Anna Małek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Śledź po kaszubsku

    Śledź po kaszubsku 1494