Pstrąg tęczowy w sosie pomarańczowym

63 kliknięcia
20.12.2016
blog: FoodMag

Przepis: Pstrąg tęczowy w sosie pomarańczowym

To jedna z moich propozycji na kolację Wigilijną. Filety są bez ości, mięso delikatne i wilgotne, a sos pomarańczowy? Idealnie pasuje do tego pstrąga i podkręca smak. Jeśli wcześniej przygotujemy sos, zostanie nam tylko smażenie ryby, a to, trwa kilka minut. To bardzo prosta propozycja i niebywale smaczna. Moja rodzina wyczyściła talerze gdy przygotowałam pierwszy raz dla nich tego pstrąga. To co pstrąg czy karp? Składniki...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    karczmarczykmarta
    karczmarczykmarta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Upichcic
    Pstrąg tęczowy łososiowy

    Pstrąg tęczowy łososiowy 2061

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Kolacja w ProVita

    Kolacja w ProVita 60

    raczkujac
    raczkujac Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    raczkujac.pl
    Pieczony pstrąg tęczowy

    Pieczony pstrąg tęczowy 38

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Pstrąg tęczowy w sosie pomarańczowym

    Pstrąg tęczowy w sosie pomarańczowym 63