Pulled pork czyli "chochrana" wieprzowina z sosem barbecue

26 kliknięć
24.02.2017
blog: Kulinarne misz masz

Przepis: Pulled pork czyli "chochrana" wieprzowina z sosem barbecue

To żadna nowość, tylko oczywista oczywistość- długo pieczona łopatka wieprzowa, uprzednio marynowana i długo pieczona w niskiej temperaturze musi być przepyszna. I jest mega! Bardzo ale to bardzo polecam, jeśli macie wolnowar po prostu wstawcie ją na noc. Warto ją pomarynować przez 12 godzin, żeby nic jej nie brakowało. Jak ją jeść? Można dodać do kanapki w sylu burgera z surówką coleslaw, albo podać w towarzystwie kaszy i...

Zobacz także przepisy na:

    Adrian1165
    Adrian1165 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    XtraVirgin
    Karmelizowane gruszki

    Karmelizowane gruszki 3728

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Pulled pork

    Pulled pork 332

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Pulled pork

    Pulled pork 169