Pulpet wołowy gotowany na parze

714 kliknięć
11.12.2012
blog: Buniabaje w kuchni

Przepis: Pulpet wołowy gotowany na parze

Lubię potrawy tzw. z ,, odzysku" .Swego czasu gotowałam ogórkową na wołowinie i akurat wtedy nie było mi mięso i warzywa z zupy potrzebne . Część mięsa ( szponder) obrałam z tłuszczyków , chrząstek i kości i odłożyłam na pierogi , paszteciki itp. , a ładniejszy kawałek ( tzw. ,, łatę" ) i warzywa zamroziłam na potem. Dziś wyjęłam i mam smaczny , darmowy obiadek. Czas : 45 minut Składniki: 3 marchewki ugotowane z zupy...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    angelikawiejak
    angelikawiejak
    Pulpety
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pulpety

    Pulpety 137