Pulpety z wędzonego tofu i szpinaku, podane na tagliatelle z cukinii.

112 kliknięć
23.05.2016
blog: White Tablecloth

Przepis: Pulpety z wędzonego tofu i szpinaku, podane na tagliatelle z cukinii.

Pulpety z wędzonego tofu i szpinaku, podane na tagliatelle z cukinii. Składniki: - 1 szklanka kaszy jaglanej - 180 g tofu wędzonego - 125 g świeżego szpinaku - 1 cukinia - 1 cebula - 2 ząbki czosnku - pomidorki koktajlowe - 1 łyżeczka słodkiej papryki - 1-2 łyżki sosu sojowego - 3 łyżki bułki tartej - sól - pieprz - zioła prowansalskie Kaszę jaglaną płuczemy kilkakrotnie wrzącą wodą i gotujemy według wskazówek na...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Just My Delicious
    Just My Delicious Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just My Delicious
    Przepisy z Makaronem!

    Przepisy z Makaronem! 833

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Pierogi ze szpinakiem

    Pierogi ze szpinakiem 827

    eryk1w
    eryk1w Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    erVegan
    10 pomysłów na wegańskie kotlety

    10 pomysłów na wegańskie kotlety 172

    KasiaJ
    KasiaJ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pełny talerz
    Podsumowanie akcji pora na pomidora

    Podsumowanie akcji pora na pomidora 863