Puree z pasternaka Sebastiana

162 kliknięcia
19.06.2013
blog: Pychotka.pl - Przepisy kulinarne

Przepis: Puree z pasternaka Sebastiana

Puree z pasternaka Sebastiana « poprz. nast. » 31899 com_content.article 1 2 3 4 5 (Oddano 8 głosów z średnią 5.00 z 5)Puree z pasternaka Sebastiana 5.00 out of 5 based on 8 voters. Składniki: 1 kg pasternaka szkl mleka 8 łyżek masła sól Sposób wykonania; Obrany pasternak gotować we wrzątku około 15 minut. Po tym czasie pasternak odcedzić. Natomiast mleko podgrzać na małym ogniu, wówczas dodać do niego pasternak i...

Zobacz także przepisy na:

    cybog
    cybog
    Puree z pasternaku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Puree z pasternaku

    Puree z pasternaku 39

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 10

    Joaska
    Joaska
    Puree z pasternaku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Puree z pasternaku

    Puree z pasternaku 411

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 21

    Joaska
    Joaska
    Puree z pasternaku II
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Puree z pasternaku II

    Puree z pasternaku II 672

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 5

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 6

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 7

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 6