Puree z patisona do francuskich serów

32 kliknięcia
11.10.2015
blog: Grażyna gotuje

Przepis: Puree z patisona do francuskich serów

Podczas wycieczki do Alzacji, z której wróciłam w ubiegłym tygodniu zwiedzałam m. in wytwórnię lokalnych serów. Napiszę o tym w osobnej relacji, dziś pokażę tylko kilka serów i coś, co do nich pasuje a czego spróbowałam podczas hotelowych śniadań w turystycznym miasteczku Obernai. To było puree z patisona na słodko – mnie pasowało do francuskich serów. Nie wiem, jak było robione, ja podrasowałam je lekko karmelizowaną...

Zobacz także przepisy na:

    gaita
    gaita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katalog smaków
    Sałatka z patisona (na zimę)

    Sałatka z patisona (na zimę) 4245

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6523

    Akte
    Akte Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Mapa
    Kuchnia francuska cz 2

    Kuchnia francuska cz 2  33

    Kucharzyca
    Kucharzyca Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kucharzyca
    Patisony nadziewane

    Patisony nadziewane 136

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Puree z ziemniaków

    Puree z ziemniaków 216

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1643