Quinotto czyli risotto z komosy ryżowej

14 kliknięć
09.01.2018
blog: Obiaddlataty

Przepis: Quinotto czyli risotto z komosy ryżowej

Składniki: 130 g komosy ryżowej 2 garści małych pieczarek 40 g surowego pora 3 łyżki masła Garść parmezanu 2 szklanki bulionu warzywnego Sól i pieprz Natka pietruszki Wykonanie: Pieczarki umyć i podsmażyć na 2 łyżkach masła. (Jeśli są duże to pokroić w plasterki lub ćwiartki). Doprawić lekko solą i pieprzem. Na patelnię dodać posiekany w półplasterki por i smażyć razem przez chwilę. Komosę opłukać na sicie pod bieżącą wodą...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Bea
    Bea
    Quinoa / komosa ryżowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Quinoa / komosa ryżowa

    Quinoa / komosa ryżowa 401